Go Back

CHEVRE CHAUD PÅ BLOMKÅL, BAGT OG RÅ

Varm gedeost - uden den hvide baguette - med rå og bagt kål - VILDT lækkert og i denne udgave både mættende og top sund!For mere inspiration til sund mad, der krammer din krop og blodsukker følg @kammaskantine💚
Forb. tid 15 min
Tilb. tid 25 min
Ret Hovedret
Køkken Fransk
Antal personer 2

Køkkenudstyr

  • Ovn

Ingredienser
  

  • 100 - 150 gram små tomater i halve
  • 2 tykke skiver blomkål
  • 300 gram blandet blom- og grønkål, fint skåret
  • 1 stor håndfuld bredbladet persille, fint hakket
  • 1/2 rødløg, i helt tynde halve skiver
  • 40 gram pekannødder
  • 2 tykke skiver gedeost (i alt ca. 80 - 100 g)
  • Olivenolie
  • Salt og peber

Tips til opskriften

Hav en skøn torsdag :o)