Om Kammas Kantine

Kammas Kantine er kostvejledning og livsstil med fuldt fokus på at få krammet på kroppen – på kærligste vis.

Kammas Kantine udgøres af Kamma Kronborg Heick. Mit motto er “kram din krop”, for det har vi brug for, når den driller, er blevet overvægtig og/eller er udfordret af sygdom.

Hos Kamma bliver du mødt med forståelse, empati og viden. Vi går langt udenom dogmatiske kure og kostomlægninger, som er oppe i tiden, og man kun kan holde ud i en begrænset periode, før man falder i kagekrukken.

Ikke to kroppe er ens og vores biologi og måde vi reagerer på forskellig mad, er afhængig af alder, sygdomme, aktivitetsniveau og meget mere – derfor findes der ikke en one-size-fits-all opskrift til evig sundhed for alle. Til gengæld tror jeg på, at vejen til varigt vægttab og sundhed findes, også for dig.

Vi tager fat på mad-forvirringen; for hvad må man snart, og hvad er egentlig sundt?

Ofte skal du tage hensyn til flere end dig selv, men du skal ikke stå og lave tre forskellige retter for at alle kan være med, til gengæld kan du gøre noget, så alle kan være med – også den eller dem, som er særligt udfordrede.

Det kræver viden og retning, ikke bare om sund kost, men også om dig, dine vaner, dit forhold til din krop og dine følelser. Den viden og retning kan du få her hos mig.

Jeg er certificeret kostvejleder og sundhedscoach og er derudover uddannet journalist og researcher. Sidstnævnte kompetencer har jeg brugt til at tilegne mig viden om kost, sundhed, tendenser og forskning om ernæring gennem de seneste 20 år.

Hos mig får du nuanceret vejledning, viden og værktøjer, så du bliver i stand til at tabe dig, blive sundere, mere rask og stærk ikke bare nu eller om 14 dage, men varigt.

Til gengæld er det ikke mig, men dig selv du skal takke, når det lykkes, for hvordan du bruger din nye viden og værktøjer er op til dig – men jeg er slet ikke i tvivl om, at du kan!

Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side, accepterer jeg, at Kammas Kantine bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.