Kafé Kamma og kurser i Løgismose Skov

– Det gode, sunde liv i krop, hoved og natur.

Fase 1, 2022: Åbning af Kafé Kamma – en popup naturturisme-café sommeren 2022

Fase 2, 2022: Opbygning af permanent café og kursussted med sundhed, nydelse og naturen som omdrejningspunkt

Fase 3, 2023: Åbning af Kafé Kamma og Kammas Kantines kursussted

Hos Kafé Kamma og kurser ved Kammas Kantine i Løgismose Skov sætter naturen scenen. I caféen kan du nyde skøn mad, hvor sundhed og nydelse følges ad – sammen med udsigten over Helnæs Bugt. Her få du en bid af hele området, for vi vægter lokale råvarer højt sammen med kvalitet og masser af smag. Har du travet i timer, eller er øm i måsen fra en lang cykeltur, så er Kafé Kamma stedet at tanke op.

IMG_20220210_113255

Nyd naturen

Løgismose Skovs naturskønne beliggenhed med den vidunderlige udsigt over Helsnæs Bugt skaber unikke rammer for retreat-stemning, skønne kursus-rammer, stresshåndtering, masser af træningsaktiviteter i det fri og masser af oplevelser.

Når du er på kursus – om det er i kost, yoga eller stresshåndtering, så er naturen med hele vejen. Skøn mad, som er lavet præcis til dit kursus af årstidens grønt og andre råvarer. Hop i vandet eller vandrestøvlen og nyd synet af en havørn eller følelsen af frisk luft på alle tider af året. Alle er velkomne.

Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side, accepterer jeg, at Kammas Kantine bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.