Cremet kyllinge-salat med røget paprika

Kogte for nylig suppe af tre kyllingeskrog – og så er det bare at pille det skønne kød af og bruge til lige, hvad man har lyst til!
Forb. tid 20 min
Tilb. tid 20 d
Ret Hovedret
Køkken Fransk
Antal personer 3

Ingredienser
  

  • 3 skrog Kyllingekød
  • Græsk yoghurt
  • MayoRøget paprika
  • Citronsaft
  • Hjemmelavede peberfrugter i olivenolie
  • Radiser
  • Frisk timian
  • Salt og peber

Sådan gør du
 

  • Alt blandes og nydes til en knasende frisk kålsalat – fx denne af broccoli, ristede hasselnødder, finthakket rødløg og frisk æble.

Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side, accepterer jeg, at Kammas Kantine bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.