CHEVRE CHAUD PÅ BLOMKÅL, BAGT OG RÅ

Varm gedeost – uden den hvide baguette – med rå og bagt kål – VILDT lækkert og i denne udgave både mættende og top sund!For mere inspiration til sund mad, der krammer din krop og blodsukker følg @kammaskantine💚
Forb. tid 15 min
Tilb. tid 25 min
Ret Hovedret
Køkken Fransk
Antal personer 2

Køkkenudstyr

  • Ovn

Ingredienser
  

  • 100 – 150 gram små tomater i halve
  • 2 tykke skiver blomkål
  • 300 gram blandet blom- og grønkål, fint skåret
  • 1 stor håndfuld bredbladet persille, fint hakket
  • 1/2 rødløg, i helt tynde halve skiver
  • 40 gram pekannødder
  • 2 tykke skiver gedeost (i alt ca. 80 – 100 g)
  • Olivenolie
  • Salt og peber

Tips til opskriften

Hav en skøn torsdag :o)

Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side, accepterer jeg, at Kammas Kantine bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.